kontakt

OnkoLab-Caris Life Sciences

U studenom 2015. godine OnkoLab je postao službeni partner tvrtke Caris Life Sciences (CLS), vodeće kompanije u području molekularnog profiliranja tumora. OnkoLab je veza između pacijenta, njegova onkologa i CLS laboratorija koja se brine da dio tkiva tumora dođe do CLS, a rezultati testa do onkologa. OnkoLab osigurava pripremu dokumentacije, slanje uzorka, isporuku rezultata te organiziranje dodatnih konzultacija vezanih uz interpretaciju rezultata.

Tumor je kompleksna bolest koju treba početi liječiti u što ranijoj fazi, stoga je glavna zadaća OnkoLab-a osigurati što brži protok informacija između onkologa i CLS. OnkoLab osigurava onkologu informaciju o tumoru pacijenta kojoj može vjerovati i prema kojoj može djelovati, a pacijentu osigurava personalizirano liječenje i bolju njegu.

OnkoLab

OnkoLab je mikro poduzeće osnovano 2015. godine kao rezultat entuzijazma stručnjaka u području molekularne biologije, potaknutih gubitkom voljenih osoba i nemogućnosti da im se pomogne u izboru najuspješnijeg liječenja. Kako oboljeli u Republici Hrvatskoj ne bi prolazili isto, na područje RH te u okolne regije dovedena je vodeća kompanija koja se bavi molekularnim profiliranjem.

Misija je OnkoLab-a osigurati pristup vodećem svjetskom servisu za molekularno profiliranje tumora te uz pomoć onkologa omogućiti liječenje koje će osigurati oboljelima dulji život i aktivniji životni stil s manje neugodnih popratnih pojava liječenja. Misija OnkoLab-a je učiniti molekularno profiliranje važnim dijelom personaliziranog pristupa u liječenju onkoloških pacijenta i ovu uslugu približiti onkolozima i njihovim pacijentima uz značajne uštede zdravstvenom sustavu.

Mi smo odlučni pomoći pacijentima da zajedno sa svojim onkologom što lakše razumiju i koriste našu uslugu.